10 januari 2010

back to school.

veckan har slutat lika bra som den började, måste jag få säga! ett perfekt avslut på lovet, som har varit så bra.

fredagen blev då min andra träningsdag för denna vecka, känner att jag behöver komma igång med träningen igen. och det gick fint! jobbigt var det, så träningsvärk var bara att räkna med.
kvällen förgylldes av emma, russin & filmen Zack and Miri make a porno. filmen var dålig och russin är jag inte särskilt förtjust i, men emma var ju hos mig så kvällen blev mycket trevlig!
min lördag började redan lite innan 8, då jag & elin skulle iväg till bromölla för att träffa våra konstlägerkompisar sara & anna. efter en del ändringar och sånt trams, fick vi iallafall oss en välbehövlig fika på Böckman's. riktigt trevligt att träffa tjejerna igen, det var ju trotsallt ett halvår sen!
eftermiddagen blev stressig, men jag & simon hann iallafall precis i tid till Göta Kanal 3 i bromölla! andra vistelsen där för mig denna dag. filmen var lite sådär medium, mer bra än dålig, men sällskapet var fint & det var det viktigaste! vi åt lite middag hemma hos simon sen och runt halv 10 var det dags för Scary Movie hemma hos mig. simon spenderade natten här & gjorde sista jullovshelgen superbra.
imorgon är det dags för skola igen & jag kan knappast säga att jag är taggad på det.. läxor, läxor, läxor, jag vill bara ta studenten!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar