14 juni 2014

en liten tillbakablick

Ibland är det bara skönt att sitta framför datorn och läsa igenom gamla inlägg, känna igen vad jag kände då, tänka tillbaka på allt jag gått igenom och bara vara lite nostalgisk. Vilket jävla liv jag levt det senaste året, alltså. Det är på riktigt helt sinnessjukt. Ibland tar man jättemycket saker för givet, och jag måste försöka sluta med det. Vissa människor kommer man inte alltid ha i sitt liv, därför måste man uppskatta dem extra mycket när man faktiskt har chansen.

Den sjukaste tanken just nu är nog ändå tankarna jag hade innan jag flyttade till Frankrike. Det är över sex månader nu, men det känns som om det var ungefär tre veckor sen. VILKET äventyr jag haft den här terminen! Det är inte ens okej vad mycket jag gått igenom och upplevt. Jag är så otroligt tacksam.

Såhär sa mitt horoskop vid nyåret:
"Kräftan 22/6-22/7
Under 2014 kommer du lära dig att njuta mer av livet. Det här året kommer handla mycket om fest och socialisering med andra. Var redo för att ha ett grymt kul år! Du är en person som jobbar väldigt hårt, och när det blir tufft så bara kör du vidare på din toppnivå. Det spelar ingen roll om vad det handlar om, det kan vara ditt jobb, familj, vänner eller dina fritidsaktiviteter. Ditt liv verkar bestå av olika avdelningar där du försöker organisera och ha kontroll. Försök hitta en bättre balans det här året då det börjar tära på dig att bära allt på dina axlar. Kom ihåg att du måste ha lite kul också.

Ditt kärleksliv har varit lite knackigt på sista tiden och du behöver tillbringa mer tid med din partner eller med en ny bekant. Genom att spendera tid med kärleksintresset kommer problemen så smått upphöra men om du fortsätter att lägga tid på annat istället kommer inte kärlekslivet bli bättre.  I vår kommer du släppa fram din kreativa sida och du kommer uttrycka dig själv med projekt hemma och tillsammans med andra människor. September är en bra månad för din ekonomi och du kanske ska fundera på att investera lite. Det kommer löna sig i framtiden."

Jag vet inte om jag riktigt tror på horoskop, men allt det där är så himla sant. Halva 2014 har gått nu, och det har bara handlat om fest och socialisering. Vilka människor jag har träffat, alltså. Jag har haft ett fantastiskt halvår. Jag har hittat en mycket bättre balans i livet när det gäller att ta det lugnt vs. min träning, och min planeringsmani vs. att "go with the flow". Mitt kärleksliv har väl varit... Ja, vad ska jag säga? Knackigt? Messy? Fruktansvärt roligt? Alla de där tre sakerna! Jag tar inte saker så himla seriöst längre, för jag har lärt mig att inte göra det. Det som händer, händer. Och det som inte händer, tja... Det händer inte. När jag är redo, kommer nog Mister Right och knackar på min dörr. Jag tänker inte så ofta på det där längre, för jag har helt enkelt bara ingen lust att tänka på det. Jag bryr mig faktiskt inte riktigt nu. Just nu är jag bara så fruktansvärt spänd på september och vad den månaden har att göra för min ekonomi! Haha.

Strax ska jag iväg på examensfest och uppskatta några av de där fantastiska människor jag har i mitt liv 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar